NTAK Kompatibilis Jegyértékesítés

Professzionális, NTAK kompatibilis jegyértékesítési szoftvermegoldások 
önkormányzatoknak, múzeumoknak, strandoknak, attrakcióknak! 


JEGYNTAK – segítünk Önnek megfelelni a törvénynek!

Tudta, hogy a 235/2019. (X. 15.) kormányrendelet minden magyarországi attrakció üzemeltetőjét regisztrációra és online adatszolgáltatásra kötelezi az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) felé? 

A jogszabály a regisztrációt 2021. november 1-től, az adatszolgáltatást eredetileg 2022. július 1-től (a jogszabály által erőírt adatszolgáltatási kötelezettség kezdő dátumának halasztásáról egyeztetések folynak) írja elő a strandok, fürdők, múzeumok és muzeális intézmények, turistabuszok, állatkertek, kalandparkok – egyszóval minden turisták által látogatott és használt helyszín számára, ahol belépőjegyet értékesítenek.

Ez azt jelenti, hogy ha Ön a fentiek közé tartozó attrakciót üzemeltet, törvényes működése a jogszabályban megjelölt dátum után csak abban az esetben biztosított, ha adatszolgáltatási kötelezettségének eleget tesz, és bevezeti egy olyan jegyértékesítő szoftver használatát, amely eleget tesz a törvény előírásainak.

Ha Önnek szüksége van jegyértékesítő szoftverre, kattintson ide!


Mi felkészültünk! 

Olyan szoftvert kínálunk, amely nemcsak mindenben megfelel az NTAK adatszolgáltatási törvény előírásainak, de további lehetőségeket kínál Önnek attrakciója digitális továbbfejlesztésére:

- munkaidőt takarít meg, 
- csökkenti a személyzet terheit, 
- automatizálja, átláthatóvá teszi és leegyszerűsíti a folyamatokat. 

Ha Ön szeretné automatizált szoftverrel hatékonyabbá tenni működését, kattintson ide!


Bevált megoldást kínálunk!

Kedvezménykártya- és jegyértékesítési rendszerünk, a CityPay már 10 éve szolgálja ki többek között a BudaspestCard, Budapest hivatalos turisztikai kedvezménykártya-rendszerének rendszerének évi 100.000 felhasználóját.


TOVÁBB az előnyökhöz

Mindenben segítünk!


Munkatársaink készséggel segítenek Önnek, hogy Ön is megfeleljen a jogszabályi előírásoknak! A bevezetés teljes folyamatában – a regisztrációtól, a rendszer beüzemelésén át a folyamatos online adatszolgáltatásig támogatjuk Önt.


TOVÁBB az online bemutató kéréséhez

Modernizáljuk jegyértékesítését!


A CityPay2 nemcsak a kasszánál segít: a jegyek mellett a helyi lakosok bérleteit és kedvezményeit is kezeli, online értékesítési modulja lehetővé teszi a sorbanállás elkerülését, elektronikus és automatizált beléptetést biztosít, kimutatásai valós idejű, azonnal áttekinthető adatokkal szolgálnak a működésről, és még számtalan előnyt kínál felhasználójának...


TOVÁBB az előnyökhöz

Postacím: 1119 Budapest, Petzvál József utca 4/a. Székhely: 9700 Szombathely, Semmelweis I. u. 2. • +36 1 225-8494 • jegyntak@chrome.hu